no pa je pršu spet en nov update..in sicer clio je dubu sprednje meglenke sicer še ne svetijo ker še nisem zvezal, me pa zanima če se je kdo še ukvarjal s tem?
Dal bom posebaj gumb, ker ročke ne bom menjaval. Do kje so speljani kabli, in kako najlažje zvezat to?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
kupil sem jih iz razbitega na odpadu, zraven je bla tut napeljava, vzel odbijač dol, dal meglenke not, odbijač nazaj gor...zdej pa rabm kšno mnenje kako zdej to zvezat da bo svetlo na poseben gumb v notranjosti. Ker ročke za luči ne bom menjaval. Ima kdo kakšno idejo oz. se je kdo že ukvarjal s tem?
Če imaš inštalacijo do meglenk iz avta ti je najbolj enostavno in mogoče tudi najceneje zamenjat ročko.
Drugače pa pluse skup, minuse skup in minus nekam na maso, plus žico pa potegneš v notranjost avta daš na stikalo in to je to
Ko je prava megla pomagajo predvsem stebricki z odsevniki ter sredinske crte na cesti. Sprednje meglenke imajo pa bolj psiholoski efekt.
Jaz jih vcasih uporabljam na gozdnih cestah, kjer dodatna luc ni nic napak, sploh ce je cesta malo bolj luknjasta.