doctor10 napisal/-a:Mislim da sem jaz nekje napisal kako se menja zicke. poglej v moji temi se mi zdi da je napisano. je 5minut dela z enim konektorjem.
evo prišel je čas da avto na novo obujem in zato sem kupil nove goodyear eagle f1 in morm rečt da je guma zakon drži tako kot da bi se po tračnicah furu pa ni važno pri kaki hitrosti
ampak zdej bom pa še zadnje amortizerje zamenju ... not bom dau monroe plinske spredi juh že mam zadnje sem pa že nabavil sam vgraditi jih še moram pol se bo pa avto res držal ceste
B|ind napisal/-a:Itak, GY f1 so tud mene čist navdušle.. pa jih vozim že 2. sezono pa sm še vedno navdušen
Ej, kolk pridejo kaj taki amortizerji ?
nabavu sem jih v celju v eni trgovini z avto deli v bližini city centra in so bili 73€ za sprednje sem pa dau 98€ sam sem jih nabavu ža prej maja tam nek, so pa ful hudi avto se 100x bol drži ceste in ful bol udobno se peljem čeprav imam notri apex vzmeti ampak ko bo plača še pa pridejo notri h&r vzmeti ali kaj podobnega...
če kdo ve... ali so h&r dobre vzmeti???
in danes sem še dobu po pošti športne diske 259mm
ampak če ima kdo za prodat še čeljusti, rabim jih ... pašejo pa od cliota in r19 16v
če ima kdo za prodat mi naj pošlje na mail ponudbo