kripo napisal/-a:s3c .. a si se ze navadil na to zadevo?
Jo namrec tudi sam kupujem, pa ce te moti
Ah ne, saj ni tako hudo. Sem samo napisal kaj me moti! Mi je pa lazje sprejeti te stvari, kot pa da ob menjavi radia ostanem brez obvolanskega upravljalca in displeja...
Sem potem nabavil se enega, tako da imam zdaj to v Trafic-u (sem tu objavil slike od montaze) in Clio-tu...
Jst sm si tud nabavu ta modul za mp3-je. In zej ko ga priklopim na avtoradio lucka na USB kljucku sveti, ces da bere oz da je "prizgan", muske pa ne morm poslusat iz USBja. A morm ki kje na radiu in kaj nastimat, da bo zadeva zalaufala?
CD01, CD02, CD03, ... tak sm jih oznacu, ker sm to zasledil v tej temi. Vglavnem lucka na kljuceku gori, nikakor pa ne morm presaltat, da bi poslusal musko iz USBja. je treba se kej nastimat razn priklopit modul na avtoradio?
Andre|: Ne nicesar drugega ti ni potrebno nastimati. Priklopis in to je to. Jaz sem mape poimenoval kar v mapa 01, mapa 02, ... in mi cisto normalno dela. Tudi ce jih ne das v mape, dela normalno.
No sem se se pozanimal pri prodajalcu in na mail prejel tole
Pozdravljeni,
v Laguni bi vmesnik moral delovati brez problema. Torej tisti modri konektor ste prikljucili zadaj v cd changer vhod (toliko noter da se zaskoci)? Poskusite za zacetek s kaksnim mp3 predvajalnikom ali mobilnim telefonom, da ga prikljucite na AUX (uporabite kabel, ki je bil v paketu in ga vkljucite v tisti desni vhod na vmesniku). In sporocite, kako je!
Sprobal bom se tole in pa formatirat kljucek, ce pa to ne bo pomagal, pol pa ne vem... hvala za predloge
Danes sem se dobil v LJ z enim od Mediacar in mi je povedal, da ti moduli ne delajo na radijih z navigacijo oz vsaj na tem ne, ki ga imam jaz. Tak da sm lahko modul vrnil nazaj.
Andre| napisal/-a:Danes sem se dobil v LJ z enim od Mediacar in mi je povedal, da ti moduli ne delajo na radijih z navigacijo oz vsaj na tem ne, ki ga imam jaz. Tak da sm lahko modul vrnil nazaj.
Dolgo je mojster rabu da ti je to povedu... Kreten
Je že kdo morda kupoval modul za novejše Renault sisteme? Se jih sploh že dobi? Sam imam doma klasičen xcarlink pa mi ne paše na nov avtoradio (radio na sliki). Za vsako pomoč, kje bi bilo to možno kupiti se vnaprej lepo zahvaljujem