R19 16V by BeaM_X
dej mi povej ,ce ti je klima spuscala?
Pismo jest sm zadnc pelov filat ,pa jo je nafilal, pa vklopl use normalno, sam k je pa nekaj casa lavfala (ko je kompresor ustvariv pritisk) se je pa baje zacel vn kadit tam nekje okrog kompresorja,zdej pa nevem a to kompresor spusca a kje zravn, za zdret je pa tolk zajeban da sploh nevem a se splaca zderat a ne...
Pismo jest sm zadnc pelov filat ,pa jo je nafilal, pa vklopl use normalno, sam k je pa nekaj casa lavfala (ko je kompresor ustvariv pritisk) se je pa baje zacel vn kadit tam nekje okrog kompresorja,zdej pa nevem a to kompresor spusca a kje zravn, za zdret je pa tolk zajeban da sploh nevem a se splaca zderat a ne...

Men ni nikjer puscala klima, fora je to da sm jo sam zmontiral takrat ko sm menjal motor in v prvo sem zmontiral slab kompresor, zej je pa drug kompresor not, pa je treba se poporodne tezave zrihtat.
Spidojc zrihti klimo al res neki pusca, al ti pa ventilator ni delu in se je prevec segrel, pritisk narastu in ti je cez semering mal plina uslo.
Dr_S nimam nic loncev v rezervi sem prodal ali pa stran vrgu.
Kar se pa lonca tice mi je pa tale ta trenutek najbolj usec:
http://www.youtube.com/watch?v=K7jGYnhb ... re=related
Spidojc zrihti klimo al res neki pusca, al ti pa ventilator ni delu in se je prevec segrel, pritisk narastu in ti je cez semering mal plina uslo.
Dr_S nimam nic loncev v rezervi sem prodal ali pa stran vrgu.
Kar se pa lonca tice mi je pa tale ta trenutek najbolj usec:
http://www.youtube.com/watch?v=K7jGYnhb ... re=related

Spet se je delal na avtu, je Modri se pomagu(ali pa jest njemu
, sva ugotovila da ventilator se ne prizge ker mam upor za malo brzino zanic in da mi na presostatu manka +, bo treba mal raskopat instalacijo da najdem prekinjeno zico.
Pa se ugotovila sva da sem narobe lambdo priklopu, tko da se je se to popravl, upam da bo zej avtic manj kuru, ker do zdaj je bil kar zejen.
86-4PJ uceraj me pa nisi mogu srecat, sm se pa par dni nazaj tam okoli vozu.
Pa se ugotovila sva da sem narobe lambdo priklopu, tko da se je se to popravl, upam da bo zej avtic manj kuru, ker do zdaj je bil kar zejen.
86-4PJ uceraj me pa nisi mogu srecat, sm se pa par dni nazaj tam okoli vozu.
Zadnjič spremenil BeaM_X, dne 30 Apr 2009, 00:14, skupaj popravljeno 1 krat.