je pa res ogromno dela kar lahko pogledas tudi v temi od shusa
R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
tele mi kolega rihta ker je dolzn uslugo in bo vse skup prsl 100eur, drugac so pa cene od 250-400eur za poliranje samo robov, kompletnih feltn pa rajs ne vprasaj...

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
ker je bla armaturka cela in nerazrezana to vsekakor ni bilo vredu zame zato je zacel pet biax pa mal sem neravnine pokril ...

visokotonci.tm (2" PA driver horn)

moje veselje ker sem upasal stebricke od 19ke v "expresa" je pokvaril g. schkorc ko je prisel mimo garaze in rekel da imajo francoske in turbasice pokrite stebricke, jst se pa ze veselil da sem prvi s "pokritimi" A stebricki

visokotonci.tm (2" PA driver horn)

moje veselje ker sem upasal stebricke od 19ke v "expresa" je pokvaril g. schkorc ko je prisel mimo garaze in rekel da imajo francoske in turbasice pokrite stebricke, jst se pa ze veselil da sem prvi s "pokritimi" A stebricki

pride se vgrajen audi allroad kompresor zracni, 5 litrski kanister za zrak in 12 barov pritiska za trobljo od vlaka (150 dB+).
hornblasters na youtube ce se kdo ne pozna
tak da ce koga pozdravim z expressom nej ma cepke prosim v usesih

odgovor bos dobil v sredo najbrz
cakam pa se na sredinsko konzolo od MGF-a iz anglije tk da nemorm spodnjega konca armaturke rihtat naprej v konzolo.
cakam pa se na sredinsko konzolo od MGF-a iz anglije tk da nemorm spodnjega konca armaturke rihtat naprej v konzolo.

- matejpurgar19

Ja turbo in francoske petke so mele tut tapete na vratih vecje, tako da je pokrilo tist del plocevine med tapeto in steklom. Probi jih dobit k men osebno lepse zgledajo. Pa ce mas ze pokrite stebricke bi blo lepo ce bi mel se vrata

Ja turbo in francoske petke so mele tut tapete na vratih vecje, tako da je pokrilo tist del plocevine med tapeto in steklom. Probi jih dobit k men osebno lepse zgledajo. Pa ce mas ze pokrite stebricke bi blo lepo ce bi mel se vrata

Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
norccroma_man napisal/-a:pride se vgrajen audi allroad kompresor zracni, 5 litrski kanister za zrak in 12 barov pritiska za trobljo od vlaka (150 dB+).
hehe
dober projekt ni kaj
tak naprej
pa obvescaj nas se naprej
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
MG-F rocica menjalnika in konzola, zmontirano, skrajsana rocica menjalnika od expressa za 8 cm, rikverc dela enako kot prej
Rocica in konzola gre tudi na poliranje ker je oboje aluminij in malo "zdelano"

tapeta od megana bo ravno pravsnja za to notranjost

prasice prisle iz poliranja, grejo kr naprej na barvanje sredinskega dela feltne na grafitno.

tapeta od megana bo ravno pravsnja za to notranjost

prasice prisle iz poliranja, grejo kr naprej na barvanje sredinskega dela feltne na grafitno.