men se je tud to zgodilo s to razliko da ze ko sem dal kontakt mi kaze da kao sploh ni olja. Avto ugansem in dam ponovno kontakt takrat pa dejansko pokaze pravo stanje. To se mi je zgodilo do zdej recimo 5Ă—. Ni pa se mi se zgodilo da bi pri voznji to bilo... Tako da tud jst ne vem kaj bi blo, mogoce kontakt kej
denisn napisal/-a:Sem imel enak primer, s tem, da mi je se baba (beri glasovni nadzor - speaker) opozarjal na napako Peljal avto na servis, kjer niso ugotovili nix. Zbrisali napako, avto zalaufal in napaka se vec ni pojavila. To je bilo nekje poleti.
Upam da bo pri tebi podobno.
Popravljam post!!
Dogajalo se je enako kot pri Marcus_-u. Takoj pri testiranju komponent "prufung funktion" mi je to javilo napako in ne med voznjo..
Marcus_ napisal/-a:men se je tud to zgodilo s to razliko da ze ko sem dal kontakt mi kaze da kao sploh ni olja. Avto ugansem in dam ponovno kontakt takrat pa dejansko pokaze pravo stanje. To se mi je zgodilo do zdej recimo 5Ă—. Ni pa se mi se zgodilo da bi pri voznji to bilo... Tako da tud jst ne vem kaj bi blo, mogoce kontakt kej
danes spet uzgal avto..speljal cca 500m bum lucka prizgala... potem se avto segrel na cca 80stopinj in lucka ugasnila..nikoli vec se potem prizgala pa sem avto vzigal in ugasal vmes...
kajto mozno da oljna pumpa zajebava p ne da dovolj pritiska ?
lan07 napisal/-a:Poznam pa primer (moj), ko se lucka ni prizgala, pa je motor zaribal!!
Toliko o luckah za olje in seveda Renaultih.
Bi ti kr vrjel, saj so ti senzorji po vecini renaultov katastrofa Kr neki se priziga za brezveze nic Kaze pa tud bolj bogo
Najvecji problem teh luck je ta, da se lucka prizge ko je prenizek pritisk. Sepravi, tudi ce je olje pod minumom lucka nebo svetla. In potem pravijo eni, eh olja itak ni treba nc gledat. Bo se ze lucka prizgala, pa bom takrat dotankau. Ko se lucka prizge je ponavadi motor je cisto brez olja.
Tablca, tvoj primer je pa sigurno nagajanje senzorja za pritisk olja. Sm skoraj sigurn.