turbo 2.0 16V

Modifikacije vozil
Odgovori
Megane2.0_16V
Kraj: Brežice(okolica)

turbo 2.0 16V

Odgovor Napisal/-a Megane2.0_16V »

Zanimam se za nakup turbine za 2.0 16V masinco, a kdo ve kaj bi blo ugodno?
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

ugodno bi bilo rabljeno (oglasnik, odpad-italija)

upam da ves da turbino ni tako preprosto gor dat kot sportni filter ali NOS :wink:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

jaz bi ze raje namontiral NOS kot pa turbino, pa se ceneje je. :wink:
ene 75 ali pa sto konjev pa bo megane letel :lol:

potem pa rabis se samo eno 50 litrsko flaso, da ti e zmanjka takoj.
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
B1 16v

Odgovor Napisal/-a B1 16v »

Hm..a li ves, da pod 500.000sit (ali raje se vec) ne bos dobil nicesar? Ok, primerno turbino lahko dobis relativno poceni, ampak kje so potem se vse ostale predelave in prilagoditve motorja in podvozja? Pod 1mio sit se tukaj ne moremo pogovarjati. Sicer pa me prav zanima, kateri mehanik v SLO bi se lotil tega postopka.

LP :D
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

ja res je to bo kr draga zadevsna...poznam enga modela iz lj k je mel to na tanovem cliu pa je potem odmontiral k je dvakrat motor unicu...debl pac...mogoce ma se...sam ne vem ce pase na ta motor...
Megane2.0_16V
Kraj: Brežice(okolica)

kaj pa elektro turbina?

Odgovor Napisal/-a Megane2.0_16V »

kaj bi se s tem dobil?
Uporabniški avatar
BoneS

Re: kaj pa elektro turbina?

Odgovor Napisal/-a BoneS »

Ne vem, se mi zdi skoda masine za tistih nekj (no kr dost) konjev. Sploh pa v slo nimas kje sponat avta k so ceste u p...
Slika
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

Megane2.0_16V jaz te podpiram. Jaz bi tudi na tvojem mestu dau turbino gor ce bi meu ke$$ seveda. Je pa res, da je dost lazje tunat avte, ki ze majo turbino original gor, tak da vso sreco. Pa ce ti bo ratalo bi res rad vido rezultate ker to bo slo ko **** pol. :twisted: :twisted:

Drugac pa se mi tista ideja z nosom prav nic zanimiva ne zdi. Sploh pa ne tista z 50l flaso. Pol itak lahko vrzes skor zadnje zice vun da mas dovolj placa za tako flaso, da se sploh ne menimo o tezi take zadeve.
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Ce bos dal turbino notr ne rabis nic prilagajat podvozja al kaj je eden nekaj pisal!

Sam druge bate in ojnice pa jekleno dihtngo! Bate mors dat take da znizas kompresijo! Tko da to ni tolk dela!

Problem ki nastane je pa ta, da mors dat drugo elektroniko in v slo ni nobenga ki bi znal zrihtat elektroniko!!!!!!

Tko da ce hoces "konje" kr NOS notr. Das 200k pa mas 50KM vec takrat k rabis. 5l flasa je pa kar za ene 30x ce dragas naprimer! Sam mal problem je k mors met skoz flaso sabo, kar pa ni prevec varno!
Go HARD or Go HOME
Odgovori