R19 16V by BeaM_X

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Tkole Dr_s bremze ti zavidam :D, dej kaksno fotko gor butn da vidim kako to ispade, a 15 negrejo vec gor ane.

Hvala za pohvale, men je tud cist usec, materjal je pa velur, tko da kadilci morjo mal pazit.

Drugace sem bil pa te dni tud priden zamenjal sem sibedah(se je ze 2 leti zatikal),rocna se je nastelala,modri mi pa je do konca zrihtal ispuh da se nikamor ne buta, pa svecke so se tud zamenjale, sm bil presenecen odprem skatlco pa res svecke identicne na pogled kot so te na K-tec
Slika
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

A megane ma sam en jezicek na svecki al kaj? :?
BeaM_X

Ne originalne svecke imajo 3 jezicke, sam jest prisegam na klasiko. Ze pri 1.8 sem skoz mel notr od ngk na 1 jezicek in so se najbols obnesle(sprobal sem jih pa kar nekaj).
Zakaj bi imel svecke na 3 jezicke ce iskra vedno skoci samo na en jezicek. Bolje potem imeti samo en jezicek pa ta ima vec kot se enkrat vecjo povrsino kot pa na svecki z tremi jezicki.
Tako je moje mnenje, mogoce se enim mal napacno zdi, sam ngk je vodilni proizvajalec sveck in oni ze vejo kaj delajo.
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

Aja ma te so prou za megana pa ma NGK sam na en jezick al kaj? :D
BeaM_X

Ja jest sm kupu svece prov za megana ja DDD. Usec so mi ratale pri prejsni f7p. Sem menjov pol leta stare originalne za ngk in se je razlika prov poznala. Se sestra mi je rekla, kva sm delu z avto da bol gre, ko si ga je en dan sposodila.
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

Cena?
BeaM_X

Ja svece so ble za 2.0 + brisalc = blo 45eurov tko da pojma nimam kollk so ble :?

Za 1.8 pa so ble pa 10 eurov v zadnjo k sem jih kupu.
Slika
BeaM_X

Zanimivo to se mi pa kr cudn zdi, loh ti moje dam k na zaribani masini ne koristijo veliko :D
A so ngk? to je pa tud cudno da bi mel par razlicnih modelov kolk je pa bla ena? jest sm takrat dal 2.5 evra
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

Ja ja NGK.Ja po katalogu je za cliota,pac f7p, No20 ma oznako.Cena ene je pa 5.20eur. :?
BeaM_X

Priprave na zimo.
Da bo avtic pozimi malo drugace zgledal, sm se odlocu tele feltne zrihtat:
Slika
Po pravic povedan mi je sele zdaj ratal use 4 dobit. Feltnice so sle na peskanje, nato se bodo pa prasno barvale na belo.

Upam da bo nakonc sej pol tolk dobr kokr tale exspres.
Croma se dobr da si objavu tole fotko da sm dubu idejo.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

Ma te feltne so zakon,tud jst sm meu ist nacrt v mislih,ravno tako bele barve,sam sm pol prsu do tega da ne potrebujem zimskih gum.So pa itak lepse k polovica lith feltn k se prodajajo na netu. :D
BeaM_X

Uceraj so prisle feltne s strihanja
zgledajo pa takole, tale bela je kr usecna
Slika

Na zalost jih bom mogu nest reklamirat niso vse iste barve pa se rob so zajebal :(

Slika

Sej drugace pa kr dobro zgledajo
Slika
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

ne mores pricakovat da bodo iz starih platisc naredil nove, nic bols ne bo ce bos dal se enkrat fabrat, ker barva zelo tezko pride ke notr, sam bolj pomarancast bo zgledal
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Tocno tko. Nimas pogoja da ke not lepo spravs barvo, tud prasno ne vem ce bi slo tko lepo, ker ti pred tem ne more tok dobr speskat. Verjem, sm ze probu. Na pistolo strihat ti pa lahko samo zalije tok barve ke not, drugac ne gre.

Ne bit tok picajzlat, k se sploh ne bo vidl tega, razn ce misls skos gledat v feltne iz 5cm.

Barvo so pa res zajebal, to pa priznam...sicer mi pa ni jasno kako ti lohk to sploh zajebejo. :lol: ...salabajzarji :roll:
Enigma motorsport
BeaM_X

Ja senkat bojo mogl peskat, pa prasno jih postrihat. Ja sej to napako sm koj vidu pa sm isto reku kot si ti reku Drmo.
Ampak me je zjezilo ko sm doma opazu da feltne niso vse iste barve, zgleda so tri predovgo pustil v pecici in niso bele oz ce bi vse 4 zajebal bi se spregledu.

Ja jurcek seveda da pricakujem da bodo naredil iz starih platisc nove: ze zdaj zgledajo ko nove, sam k so zajebal in so ble predovgo v pec, ok pa da roba ne omenjam.
Slika
Odgovori