Da se se malo razpisem o avtu...
Drzi se super, da zletis iz ceste bi se moral pa res potruditi, tudi ko avto zacne zanasati ga ESP takoj poravna in gasa dalje. Voznje po stari gorenski cesti proti Kranju pa nikakor ne priporocam, ker te tako pretrese, da se en cas cutis vse organe, drugace pa podvozje ni prevec trdo. Zavore so pohvale vredne, ce jih primerjam s tistimi v cliotu 1.6 16V, se twingo veliko hitreje ustavi. Menjalnik je kratek in lepo pade iz prestave v prestavo, edino pri hitrem prestavljanju zna zaskrtati, ko prestavis iz 1. v 2. prestavo. Ce bi avto imel se sesto prestavo nebi bilo slabo, ker se mi motor smili, ce vozim 1 uro 130km/h pri ~4300 obratih.
Motor ni do 5000 obratov nic posebnega, potem se pa razzivi in dobi tudi pravi zvok. V primerjavi s cliotom RS182 twingo negre pri nizkih obratih nikamor, mogoce malenkost bolje kot clio 1.6 16V. Poraba je pa glede na voznjo super

Zaenkrat imam vecinoma mestno voznjo, pa je 9,3 povprecje, ce bi se lucka za prestavitev v visjo prestavo manjkrat prizgala, bi bila tudi poraba najbrs bistveno manjsa.
Prostora zame dovolj, zadnji sedezi so pomocni, tako kot pri ostalih twingotih in se tudi 4 osebe vozijo brez tezav, samo prtljaznika je bolj malo. Presenetilo me je tudi to, da ni kaksne bistvene razlike pri pospeskih, tudi ko je avto polno nalozen.
Malo me motijo luci, ker se kratke izklopijo ko prizges dolge, se bom pa se pozanimal, ce se da slucajno to funkcijo vklopiti.
Radio glede na to da je serijski igra super, vcasih se zgodi da malo ponagaja MP3 CD na kaksni bolj bogi cesti.
To je zaenkrat to, ce se pa se kej spomnim, bom pa dopisal