clio dci chip tuning

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
jotko

Odgovor Napisal/-a jotko »

ja pa ce menjam racunalnik in dam not od 85 konjiskiga cliota, bi blo pol za zamenjat samo to al bi za sabo potegenlo se kup drugih stvari?
Pa ob menjavi bi se mi lahko kaj uniclo naprimer nabi kaj pravilno delovalo...?
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

naj ga pelje cipat pa je to to. ostalo je stran vrzen denar, cas, zivci itd...

smo pa ze nekaj casa nazaj debatirali o tem:
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... sc&start=0
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

clio open napisal/-a:S kolegom sva neki debatirala o cipanju, ma pa clia 2005 dci z 82 konjicki. Pol sva dognala, da bi mogoce mlinck se mal bl napilla, in sicer z vecjo turbinco pa plus cipanje (itak :D ) Sva pa prsla na idejo, da bi dala turbinco od 105 konjskega 1.5 dci motorja; zdj pa, a sobe bi zadoscale za friziranje, pa kako je z intercoolerjem? In seveda, a turbina bi sla, al so kake ornk spremembe ble na motorjih? Mava pa cilje na 110km :oops:
S cipanjem prides na 100KM, ce bos odstranil katilizator, naredil cold air intake in zamenjal IC z vecjim, se bo pa tudi najbrs malenkost poznalo. Tako bos najceneje prisel do ~110KM.
Slika
Uporabniški avatar
BlueDragon
Kraj: Jesenice, Gorenjska

Odgovor Napisal/-a BlueDragon »

Glede na to da je kle tema za chipat cliota bom tuki prasov hehe. :D

Me zanima če je že kdo chipov Cliota III dCi z 85 KM. Če je že kdo, na kok KM je zrasl poi to. Pa poraba če je kej manjša?

Kje to sploh delajo? Sm slišov za nekje u Trzinu, da je dobr pa da je cenovno dost ugodn, me pa zanima če kdo drug še kj pozna kje to delajo?

Ali so kšne negativne posledice?

Hvala za odgovore.
Renault Clio III dCI Power
Uporabniški avatar
Pocket_Rocket
Kraj: GO-LJ

Odgovor Napisal/-a Pocket_Rocket »

Zadnjič spremenil Pocket_Rocket, dne 22 Mar 2010, 21:18, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

jst sm konc novembra kolegu peljau v RSR cliota na chip. Je sicer 82 KM. Chipali so ga na 100KM. pravi da se mu je poraba pri normalni vožnji zmanjšala mogoče za kak dcl, z njihovim delom pa da je zadovoljen saj gre avto veliko bolje. cena je okoli 350e, brez računa kej manj..
Odgovori