Kartica.........
Kartica.........
Sem ze malo brskal po forumu pa nisem nasel odgovorja na mojo tezavo. Ali mi lahko pomagate....
Imam Laguno Grandtour 1,9 (2007 letnik). Avto ima tovarnisko "navadno" kartico. Zanima me ce se da nekje dobit tista "pametna" kartica. Oziroma, ce bi se nekje na Renault servisu dalo naredit "upgrade" kartice ali kaj podobnega....
Hvala!
LP!
Imam Laguno Grandtour 1,9 (2007 letnik). Avto ima tovarnisko "navadno" kartico. Zanima me ce se da nekje dobit tista "pametna" kartica. Oziroma, ce bi se nekje na Renault servisu dalo naredit "upgrade" kartice ali kaj podobnega....
Hvala!
LP!
-
provokator1
Da se navezem na temo ... imam pametno kartico in senzorje na vratih, vendar funkcija za prostorocno odpiranje ne deluje. je mozen kaksen reset kartice ali popravilo le te? Namrec ko se priblizas kljuki in prekines senzor, se nic ne zgodi.malo cudno mi je, da bi sli vsi senzoriji na vseh vratih, torej sumim samo kartico.
Lep dan.
Lep dan.
Sem tudi sam imel to temo odprto. Zadevo so mi zrihtali, senzor na voznikovih vratih je bil kriv, da ni dela noben od ostalih dobrih senzorjev... Po menjavi senzorja na voznikovih vratih je prostorocno zaklepanje zacelo delovati na vseh vratih...provokator1 napisal/-a:Da se navezem na temo ... imam pametno kartico in senzorje na vratih, vendar funkcija za prostorocno odpiranje ne deluje. je mozen kaksen reset kartice ali popravilo le te? Namrec ko se priblizas kljuki in prekines senzor, se nic ne zgodi.malo cudno mi je, da bi sli vsi senzoriji na vseh vratih, torej sumim samo kartico.
Lep dan.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Metoda izlocanja...garfildd napisal/-a:Isto tezavo,
Samodejno odklepanje zaklepanje je delalo, potem mi je ene parkrat mal ponagajal in sedaj ne dela vec...
Ne odklene se vec in tudi zaklene se ne vec...
Torej je kriv en senzor, kako pa ugotoviti kater in koliko stane nov senzor?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.