pa felne so 1A
Laguna by > | S a S o | <
Ja Lagun se se zmeraj naprodaj - (brez posebnega razloga- to bolj za reklamo- ker sem tudi ceno postavil relativno visoko.)Tommy28 napisal/-a:Zakaj pa si ves cas prodajal Laguno????
Ker ta dva rora zadaj ne mors zgresit in je bila edina taka Laguna na netu.
Drugace pa nimam resnega namena da bi jo prodajal-sploh pa ne zdaj ko ima sportne modifikacije...).
Pa saj se verjetno 98% vseh avtomobilov ki jih ima nekdo od nas prodaja- ce bi le kupci bili pripravljeni placati dovolj veliko...
Vsakrsna namigovanja o mojem sorodstvu s plemenkotom- odlocno zanikam. Ne zanikam pa, da ko sem plemenkota prvic spoznal ko je prisel je iz Celja v Slov. Bistrico- je bil taksen neobogljen fantek- nic ni znal (razen piti pivo, se pretepati, in preklinjati), no potem se je pricel druziti z mano in s casoma in izredno pocasi je pricel pridobivati kvalitete (sedaj je nekje na 15% mojih kvalitet- njegov maksimum je po moji strokovni oceni 47%- kaj vec pa je ze nevarno za njegovo zdravje). Fant se je malo bolj uredil (nima vec dolgih las), tudi pri konzumiranju alkohola, je presel na brezalkoholne pijace, agresija se umirja (pocasi). Jaz pravim dajmo mu cas saj po naravi ni slab clovek.
o predelavi auspuhov tako kot pri Kekcu-
Mogoce bom zdaj sel do sosede kjer prenocuje in avto pusca Kekec ob cesti pa mu bom kr dol vzel tote nastavke
Vas oziroma nas traktoriste bom pri nizanju pustil da greste sami naprej v boj za boljsi izgled, sam sem ljubitelj traktorjev
Zato, ker sem ljubitelj traktorjev, nizanje mojega Laguna ODPADE!!!
Letnik 1961, 18-20 konjev, skupna teza 885 kg+ moja malenkost

Vedno sem bi revolucionar- tako kot CeGevara
Vesel prvi maj - delovni ljudje!!!
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
plemenko pa saso bi lahko bila moderatorja zabavnem koticku 
@saso po tvojem opisu plemenko sklepam da je bil taki ko si ga spoznal
http://shrani.si/f/6/Zd/1Hbmh9P5/img1505-copy-copy.jpg
@plemenko ne zamerit samo mogu sm da vidim kaki bi bil po opisu ki je napisal saso

@saso po tvojem opisu plemenko sklepam da je bil taki ko si ga spoznal
http://shrani.si/f/6/Zd/1Hbmh9P5/img1505-copy-copy.jpg
@plemenko ne zamerit samo mogu sm da vidim kaki bi bil po opisu ki je napisal saso
Zacne se tako- sedis v avtu in obcutek imas da nekaj manjka- hm res nekja manjka ampak neves KAJ??? (verjetno poznate ta obcutek). Studiras kaj narediti da bo ambient v avtu postane privlacnejsi in nato kapne ideja
zakaj pri vsem kromu NA avtu, nikjer pa ni kroma V avtu. Potrebno je samo dolociti se lokacijo kam krom prlimat in modelarstvo se lahko pricne.
tako najprej slika pustega ambienta (le kako nisem tega opazil prej...)

nato se pricne leplenje...

in na koncu vse skupaj izpade tako:

sedaj se pocutim v avtu dosti bolje, saj mi v oci odseva lepota kroma, za katerega bi dal Nobelovo nagrado tistemu ki ga je iznasel. Pa tako malo je bilo potrebno- samo ena kromirana linija in avto zazivi, pozivi...
Morate vedeti da krom je simbol za prestiz, pac pri Renaultu nimajo ljudi ki bi mislili v tej smeri. Takoj se prijavim na delovno mesto glavnega inovatorja pri Renaultu, ker jim manjka en tak clovek. Potem pa boste samo stali in se cudili lepoti ki jo lahko ponudi krom- in idejam kje vse se lahko le-ta uporabi...
Seveda pri vsem slikanju ne smem pozabit na reklamo. Vizitka na armaturi ni zgolj po nakljucju...
Plemenko bo slej ko prej spet presaltal nazaj na krom, ker le z kromom je bil avto edinstven. Samo pri izvedbi si mora vzeti malo vec casa, da nebo nekaj pacal po avtu...
tako najprej slika pustega ambienta (le kako nisem tega opazil prej...)

nato se pricne leplenje...

in na koncu vse skupaj izpade tako:

sedaj se pocutim v avtu dosti bolje, saj mi v oci odseva lepota kroma, za katerega bi dal Nobelovo nagrado tistemu ki ga je iznasel. Pa tako malo je bilo potrebno- samo ena kromirana linija in avto zazivi, pozivi...
Morate vedeti da krom je simbol za prestiz, pac pri Renaultu nimajo ljudi ki bi mislili v tej smeri. Takoj se prijavim na delovno mesto glavnega inovatorja pri Renaultu, ker jim manjka en tak clovek. Potem pa boste samo stali in se cudili lepoti ki jo lahko ponudi krom- in idejam kje vse se lahko le-ta uporabi...
Seveda pri vsem slikanju ne smem pozabit na reklamo. Vizitka na armaturi ni zgolj po nakljucju...
Plemenko bo slej ko prej spet presaltal nazaj na krom, ker le z kromom je bil avto edinstven. Samo pri izvedbi si mora vzeti malo vec casa, da nebo nekaj pacal po avtu...
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!