Laguna by > | S a S o | <
Ja, pozimi pase, ko te ogreva, ker je zadeva hladna kot hudic. Samo cudi me, da ne bi mogel zmontirat notr, konec koncev je stikalo ze na sedezu, spredaj na zunanjem kotu, kontrole za premikanje pa na strani. Verjetno je problem v napajanju, vendar bi se skorajda upal it stavit, da bi kabel moral biti v blizini. Ne verjamem, da bi bil problem v racunalniku, res je, da samodejno nastavi sedez na privzeti polozaj zaradi Memory paketa, toda cetudi tvoj racunalnik tega ne bi podpiral (kar resno dvomim), se ne bi smelo nicesar zgoditi, sedez bi pac ostal tam kjer je bil pri zaklepanju vrat. Glede na to, da imajo vse Lagune predpripravo za tempomat, uporabljajo pa ga le redke, mi daje misliti, da bi znalo biti enako s sedezi.
Pazi, to so le ugibanja, nimam nikakrsnih izkusenj z taksno predelavo. Povem pa ti, da je usnje cisti zakon (dvakrat se mi je zgodilo, da se mi je nekaj polilo, enkrat je olje od pizze priteklo iz skatle, doma obrisem in kot da se ni nic zgodilo) in je vredno razmisleka..
Pazi, to so le ugibanja, nimam nikakrsnih izkusenj z taksno predelavo. Povem pa ti, da je usnje cisti zakon (dvakrat se mi je zgodilo, da se mi je nekaj polilo, enkrat je olje od pizze priteklo iz skatle, doma obrisem in kot da se ni nic zgodilo) in je vredno razmisleka..
To sem sam naredil- kupil samolepilni krom in ga nalepil...sLOVEnec napisal/-a:Vsec mi je krom linija na maski spredaj, to si nabavil ali sam naredil?
Drguace pa sem se eno linijo naredil na vratih pod sipami...
Zadnjič spremenil sasojug, dne 24 Apr 2008, 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
Evo- jaz sem slike preselil sem- saj sem tudi spadajo, ono temo so mi zaklenili tak da komentarji, vprasanja sledijo tukaj... Aja pa na koncu je dodana ena slikica, ker sta na sliki oba moja stroja (MB KZVD-1 in MB SPSP 1) oba pa imata modre meglenke- obvezno!

Evo tukaj pa moj prvi avtek-clio in njegov novi brat Lagun

evo Clio RS sportni

Evo tukaj pa moj prvi avtek-clio in njegov novi brat Lagun

evo Clio RS sportni

Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
ja ja- Doctor DJ ima prav. Cliota vozi moja punca, sam felge (Borbet X8 ) sem ji prodal ker ce bi jih imela bi privabljala prevec pozornosti, kar pa meni nebi bilo vsec.ervin99 napisal/-a:cigav je pa zaj klio?
Njej pa niso vsec modre meglenke, samo tega ji pa ne pustim dol trgat-to pa je zascitni znak in bi bil smrtni greh to dol jemat.
Ja seveda - to je bila prva predelava ko sem avto pripeljal domov- modre meglenke. V kratkem bom tukaj objavil slike modre notranjosti-osvetlitev. Modre meglenke so moj "zascitni znak" 
Se preden pa objavim slike modrine pa so tukaj slike postopka-kromiranja (vsako spremembo na avtomobilu vedno fotografiram-za arhiv)
evo- predelane samo meglenke -slikano par dni po nakupu...glej registrsko tablico
slovenski trasporter -nimam nic proti ce se me klice po tem nick-u
Na sliki se dobro vidi, da se meglenka komaj-kaj vidi- resitev je eno sliko nizje

ker pa je plastika okoli meglenk crna- so se modre meglenke prevec zlile z crnino, ter tako niso prisle do izraza, zato sem naredil okoli njih kromiran krog da so vsaj malo bolj vidne... (slikano na polovici dela)

nato je prislo na vrsto kromiranje maske (na sliki odstranjujem zascitno prevleko- ce ta zascitna prevleka nebi na dolocenih mestih izgledala nagubana- bi jo kr pustil gor-ker modrega kroma nima nihce- in jaz bi bil spet prvi ki bi to imel na svetu in dodaten zascitni znak)-nikoli se neve- modra pa mi pri Bmw-ju placajo miljonpetstotisoc evrov za odkup patenta

in koncni izdelek- se dodatno kromirana lajsna pri meglenkah

in se linija z zascitno prevleko- ki bo leta 2013 postala zascitna znamka za BMW (prestiz) in se koga

to je za enkrat vse-sledijo slike notranjosti-prihodnosti
vozite previdno...
Se preden pa objavim slike modrine pa so tukaj slike postopka-kromiranja (vsako spremembo na avtomobilu vedno fotografiram-za arhiv)
evo- predelane samo meglenke -slikano par dni po nakupu...glej registrsko tablico

ker pa je plastika okoli meglenk crna- so se modre meglenke prevec zlile z crnino, ter tako niso prisle do izraza, zato sem naredil okoli njih kromiran krog da so vsaj malo bolj vidne... (slikano na polovici dela)

nato je prislo na vrsto kromiranje maske (na sliki odstranjujem zascitno prevleko- ce ta zascitna prevleka nebi na dolocenih mestih izgledala nagubana- bi jo kr pustil gor-ker modrega kroma nima nihce- in jaz bi bil spet prvi ki bi to imel na svetu in dodaten zascitni znak)-nikoli se neve- modra pa mi pri Bmw-ju placajo miljonpetstotisoc evrov za odkup patenta

in koncni izdelek- se dodatno kromirana lajsna pri meglenkah

in se linija z zascitno prevleko- ki bo leta 2013 postala zascitna znamka za BMW (prestiz) in se koga

to je za enkrat vse-sledijo slike notranjosti-prihodnosti
vozite previdno...