2007 Renault Laguna III (X.91)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

ze ze ampak lahko bi ta nova laguna postavla nivoj varnosti se mal visje kot ga je prejsna
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a Guli »

evo, pa sm mel se 150KM laguno. prej sem mel 1 dan 110km, danes pa se cel dan 150.

razlika je ocitna. za ta avto je 110km absolutno premalo(150 glih prav), 210 po avtocesti za keks, tiha, pospeski vredu, vodljivost lepa, to, da imam skos kartico v zepu in se avto samodejno odklene, in pa przge, brez da vsavis kartico, mi je najbolj vsec, park senzorji delajo kul, poraba vredu, vglavnem iz moje strani same pohvale k launi III. vrjamem, da cupe bo pa se bolj ubijalska.

samo morem pa rect, da avto zelo vara... mislis da se peljes 70, ubistvu pa preko 100.. tak da edino na stevc je treba velik gledat, al pa tempomat przgat, oz. speed limiter, kar mi je tut kul... ni vazn kolk gasa das, nad tisto mejo te ne spusti... :) super za po mestu, k tempomat ne pride glih zelo v upostev.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

a to prostorocno kartico so sele zdj pogruntal pr laguni al kaj ? :roll: megane II mev to ze 2003 leta :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

86-4PJ napisal/-a:a to prostorocno kartico so sele zdj pogruntal pr laguni al kaj ? :roll: megane II mev to ze 2003 leta :wink:
Laguna II in Espace pa od 2000 naprej.. S tega podrocja nic novega kar si opisal,tudi ce bi Laguno II - 2.0 dCi peljal so karakteristike enake ...

Preko speedlimiterja pa gres tako, da na polno pohodis plin do stikala, ki je cisto na dnu.. potem se speedlimiter izklopi.. :wink:
Uporabniški avatar
Guli

vem da je blo ze prej, samo nikol se nisem tega izkusil :)

za speed limiter sem pa pol pogruntal ja, da ma se pol mal gas da je res do daske =)

no seveda, to je blo mnenje nekoga, ki vpozi laguno 94l 90km, kaksne druge lagune pa se nisem vozu..
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Guli napisal/-a:vem da je blo ze prej, samo nikol se nisem tega izkusil :)

za speed limiter sem pa pol pogruntal ja, da ma se pol mal gas da je res do daske =)

no seveda, to je blo mnenje nekoga, ki vpozi laguno 94l 90km, kaksne druge lagune pa se nisem vozu..
S tega podrocja pa ti verjamem. Ker tak preskok iz Lagune I letnik 94 na Laguno III je pa kr. S tega podrocja se ti to vec ne zdi Renault. Bom rekel Renault Megane I, Laguna I, Clio II.. tile se imajo nekaj skupnega z starejsimi modeli Reno.. Docim nove generacije Megane II, Laguna II/III so pa povsem svoja zgodba.
Uporabniški avatar
Guli

ja glih tak je... na case se mi je zdel, kot da to ni renault, ampak kak bmw, dokler nisem spet vidu znacke na volanu =)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

No pa so jo docakali.Dns so pr punci domou prpelal novo laguno.2.0,140 konjiceu in so zaenkrat z njo zlo zadovolni.
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

nightmare napisal/-a:No pa so jo docakali.Dns so pr punci domou prpelal novo laguno.2.0,140 konjiceu in so zaenkrat z njo zlo zadovolni.
Upam, da bodo skos zadovoljni.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

slikceeee :oops: :oops:
Slika
Uporabniški avatar
Gibbs

Odgovor Napisal/-a Gibbs »

Mogoca kak nov model lagune 3? Se mi pa zdi, da tole ne bo coupe. Mogoce sedan verzija?
Slika
Slika
Slika
Semper Fi
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

Se nekaj slik kupejcka :wink:

Slika

Slika

Slika