2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
-
etore
Lep pozdrav vsem na forumu
Meni se zdi mal skoda, da ne bo twingo RS imel 1.4 turbo motorja noter, ker z atmosferskim 1.6 motorjem bo avto imel sam visjo porabo pa ne bo tistega pravega filinga kot pa pri turbini.
Ta GT z 1.2 turbo masinco prav lepo grejo in so zelo varcni.
Ze res, da RS ni za varcne voznike, pa vseeno.
1.4 turbo masinca z 130 KM bi bila v RS-u po mojem tista prava kombinacija. Res skoda.
Torej tisti ki ste ga ze videli pravite da je zelo podoben konceptu, upam da to res drzi.
Lp
Meni se zdi mal skoda, da ne bo twingo RS imel 1.4 turbo motorja noter, ker z atmosferskim 1.6 motorjem bo avto imel sam visjo porabo pa ne bo tistega pravega filinga kot pa pri turbini.
Ta GT z 1.2 turbo masinco prav lepo grejo in so zelo varcni.
Ze res, da RS ni za varcne voznike, pa vseeno.
1.4 turbo masinca z 130 KM bi bila v RS-u po mojem tista prava kombinacija. Res skoda.
Torej tisti ki ste ga ze videli pravite da je zelo podoben konceptu, upam da to res drzi.
Lp
Danes zvecer, okol 7ih sta se dva srebrna RS-a vrnila iz probne voznje po okolici Nm, zvok mata hud, na prvi pogled sta podobna GT-ju, le da so meglenke in del okoli njih precej bolj agresivne, zadi pa ima RS dva rora.
Pa tisti del, ki je kao difuzor pri GT-ju, je pri RS-u postrihan na crno, da bolj iztopa.
Danes sem si enega imel prilko poblizje ogledat, slikat se razumljivo ni dalo, je bil varnostnik skoz zraven. Zdej spet nima dveh rorov, od zadi je tak, kot GT, razen da je tisti del na odbijacu, ki izgleda kot "kao difuzor" v crni barvi, ne glede na to, kaksne barve je avto (ta je bil srebrn). Od spredaj pa je tak, kot na tej sliki 
Na bokih ima se prage, ima pa lusne 16colske feltne, ta danasnji jih je sicer imel samo zadaj, ampak upam da bodo imeli serijski take, kot ta. Avto je na videz malce nabildana verzija GT-ja.

Na bokih ima se prage, ima pa lusne 16colske feltne, ta danasnji jih je sicer imel samo zadaj, ampak upam da bodo imeli serijski take, kot ta. Avto je na videz malce nabildana verzija GT-ja.