Megane by Marky

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

opa lep megane ni kej :D samo se teblico nekam prpopi pa pa spredaj nalepko zamenjaj z www.renault-klub.com :) drgac pa huda ritka :oops: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
žabc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a žabc »

:shock: :shock: :shock: hud je, tale zadn konc ubija :D 8)
Slika
Uporabniški avatar
Matjaz46
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matjaz46 »

zelo lep!edino si napisal na zacetku da jih je predelanih zelo malo,to kr zbrisi ker je ze vsak drugi nekak predelan!
Matjaz46
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Matjaz46 napisal/-a:zelo lep!edino si napisal na zacetku da jih je predelanih zelo malo,to kr zbrisi ker je ze vsak drugi nekak predelan!
Ja no prnas na nasem koncu nevidis glih za usakim vogalom zrihtanga 5 vratnega megana .... vecina je cupejev...tko da za nas konc tist kar vela :wink:
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Bravo,lep megi,zakon barva.Ja tut pr nas nevids lih dost(nobenga)predelanga 5 vratnga,sami cupeji,pa je ubistvu ta ful leps.Res zakon,edin hauba je morde res mau pretirana,sam sej auto je tvoj bo valda tak kokr teb pase.Lp
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

Hvala za pohvale
Glede havbe je pa tko - to f50 vidis ze skor povsod, jest pa sem si jo zamislil malo po svoje in jo kombiniral z bulo. Men je zdej posebna in drugacna, pa se na vsakem avtu je ne vidis , je pa seveda mal bol extrem.
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

brutaln tale Megane, men osebno je dost bl usec kot Coupe

pa kapo dol, ker tako okusno porihtat avto mores bit taprav mack; res vse kar je na njemu mu sede, nc prevec in nc premau, torej glih prou :wink:
Uporabniški avatar
BeBoP
Kraj: Dolenska

Odgovor Napisal/-a BeBoP »

:shock: :shock: Wauuu hudo si tole naredu cestitke spredni konc ze kr mav na Alfico vlece sam ce na hitr pogledas hehe drugacee paa kaj se kej v planu za pedenanje?? :lol: :lol:
SlikaSlikaSlika
Zaklenjeno