Vgradni sportni filter
Vgradni sportni filter
Ne iscem konjev, samo zvok bi rad. Vgradnega hocem zato, ker policaj nima kej sikat pa homolomo ni potrebna. Povrhu se mi pa ne da zezat z dovodom hladnega zraka, ce je to serijsko super postimano. Pri bencincu dobis kej zvoka? Katerega priporocate?
tole sem nasel na bolhi:
http://www.bolha.com/oglas1517896 kaj menite?
klical sem g. Urbana iz podutika pa mi je ponudil od K&N-a za 50 eur, pravi pa da mora pogledat kaj drugega se ima. Govoril je tudi o Jamex in Green. Mnenja, predlogi?
tole sem nasel na bolhi:
http://www.bolha.com/oglas1517896 kaj menite?
klical sem g. Urbana iz podutika pa mi je ponudil od K&N-a za 50 eur, pravi pa da mora pogledat kaj drugega se ima. Govoril je tudi o Jamex in Green. Mnenja, predlogi?
?†it ... spet mam prav!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
morda bodo kaksni znanstveniki (naprimer tisti iz a.com) drugega mnenja, ampak prvotni namen sportnega filtra je vecji pretok zraka, ne pa glasno dretjeImperator napisal/-a:od kje ti to?
u cem je pa pol sploh fora tega filtra?
in z vgradnim dobis vecji pretok zraka kot z original papirnatim
zunanji/konusni je pa zato boljsi od vgradnega, ker ima vecjo povrsino in zato se vecji pretok zraka, to da se bolj dere je samo stranski produkt
a bo?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Imperator napisal/-a:vecji pretok = vec konjev. vsi pa vemo, da filter ne da nobenega konja. kaksen nateg je pol zdej to.
da konje, samo ne na matorju ki ima prostornino mopeda in konjev kot kosilnica
v vsakem primeru pa bi nekaj moral pridobiti na odzivnosti
pa vecji pretok ne pomeni vec konjev
ce hoces da se kaj pozna je treba se kaj drugega na motorju spremeniti (elekrtonika, izpuh.....)
ce te zanima vprasaj googla on vse ve
Imperator napisal/-a: K&N filtre se da homologirat sam so podn.
in potem ti avto ne bo sel vec 300?
bo 0.003s na krog pocasnejsi od sumaherja?
navor v nizkih obratih ti bo padel za pol Nm?
ali morda samo ni taprave barve?
itak se ti gre samo za zvok, kaj kompliciras
-
macckon
Js sm postudiru resitev........tut z vgradnim filtrom se da zvokdobit.....samo ne sme bit zvok predold dusen ko pride iz motorja cez filter ven. Sesalno cel je treba mal naluknjat pred vstopom zraka skozi filter.....
Preizkuseno na 1.4 16v motorju
Itak, bojo mel doloceni strokovnjaki repliko se na tale post ampak si reku d bi rad zvok mel.......
lp
Preizkuseno na 1.4 16v motorju
Itak, bojo mel doloceni strokovnjaki repliko se na tale post ampak si reku d bi rad zvok mel.......
lp