utripanje zmigavcov
utripanje zmigavcov
no k vidm da mate vsi dost cajta med prazniki pa bi se lahko lotl se ene stvari.
pr cliotu 1.4 rt mas daljinsko centralno zaklepanje, vodeno prek ir.
jst bi hotu met tko narjen da ti zmigavci utripnejo k avto odklenes pa k ga zaklenes.
jst se na to glih ne spoznam, tko da so ideje oz se raj koncni izdelki zlo dobrodosli.
teoreticno ni tezko, sam v praksi me mal j***.
lahko kdo pomaga?
glede na to, da je kr neki cliotov A v klubu, mislm da bi to kr usak mev, al se motm?
lep pozdrav in srecno novo leto
jasmin
pr cliotu 1.4 rt mas daljinsko centralno zaklepanje, vodeno prek ir.
jst bi hotu met tko narjen da ti zmigavci utripnejo k avto odklenes pa k ga zaklenes.
jst se na to glih ne spoznam, tko da so ideje oz se raj koncni izdelki zlo dobrodosli.
teoreticno ni tezko, sam v praksi me mal j***.
lahko kdo pomaga?
glede na to, da je kr neki cliotov A v klubu, mislm da bi to kr usak mev, al se motm?
lep pozdrav in srecno novo leto
jasmin
Ja, imam jaz na 19-ki isto tak...
Fora je, da ce si upgredas alarm na to, je to vse v kompletu. Stane pa menda manj ko 20 k.
Ce bi pa samo to utripanje naredil, pa moras imeti ze neko vezje, neki cip (primer astabilni multvibrator pa casovni rele recimo).
Ti bo verjetno Chip vedel vec kaj povedati o tem...
Srecno novo leto tudi tebi!
Fora je, da ce si upgredas alarm na to, je to vse v kompletu. Stane pa menda manj ko 20 k.
Ce bi pa samo to utripanje naredil, pa moras imeti ze neko vezje, neki cip (primer astabilni multvibrator pa casovni rele recimo).
Ti bo verjetno Chip vedel vec kaj povedati o tem...
Srecno novo leto tudi tebi!

Re: zmigovci
Ce mene vprasas, potem ja, ker je veliko dodatnih stvari in funkcij.Jasmin napisal/-a:ja tale zadevca se mi ne zdi pretirano draga.
kaj vi mislte, a se splaca kupt?