Zivjo!
Renault Laguna Concord 1.8 16V, letnik 2000.
V glavnem je motor preglasen. Obcasno(sem in tja kaksno voznjo, ne pa tudi med delovanjem) se utisa in takrat se mi zdi, da tudi mehkeje vlece.
Zadeva je precej subtilna in ni jasno izrazena.
Sicer ni nekih tezav z njim, poraba je nizka (8l), voznja vecinoma avtocestna. Koncna hitrost pa se od 190km/h le s tezavo visa. Ponekod berem, kako take Laguna sibajo po stevcu tudi konkretno prek 200km/h.
Pomislil sem na kolektor oz. nekaj povezano z izpuhom.
Kaka ideja, kaj bi to lahko bilo?
lp
Laguna, glasen motor
Re: Laguna, glasen motor
Verjetno auspuh ali spusca na spojih, recimo gibljiva cevmerdzo napisal/-a:Zivjo!
V glavnem je motor preglasen. Obcasno(sem in tja kaksno voznjo, ne pa tudi med delovanjem) se utisa in takrat se mi zdi, da tudi mehkeje vlece.
Sicer ni nekih tezav z njim, poraba je nizka (8l), voznja vecinoma avtocestna. Koncna hitrost pa se od 190km/h le s tezavo visa. Ponekod berem, kako take Laguna sibajo po stevcu tudi konkretno prek 200km/h.
lp
Red steelers
Re: Laguna, glasen motor
Ce je motor preglasen je lahko vzrok, da mas pocen izpusni kolektormerdzo napisal/-a:Zivjo!
lp
da ti pa avto ne gre tako kot bi ti mogel pa je lahko tezava na katalizatorju
RS-sport
Tuki lah ugibamo za zvok u nedogled povej iz kje prblizn izhaja,a cvili lah je pr jermenih,a tovce je na izpuhu,a piska,povej kaksen zvok se ti zdi.Glede hitrosti je pa cist odvisn mogoce nimas dost gume napumpane,drugo dimenzijo le teh mas klimo przgano....Lahko da ga pa res kj zaj.....Tuki je miljon moznosti.