Hm....tam okoli 45k
Vem pa da je slo se najvec zivcev in cajta .
Ampak mislim da se mi je vse skupaj obrestovalo , se posebej ko bo letelo ko raketa hehe
Zadnjič spremenil d_leonit, dne 19 Nov 2006, 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Stari...svaka ti cast, za tole kar si uspel narediti...res si sposoben Ko ga bos dal pa cipat pa le pocasi, da se privadis pospeskov .....veliko varnih kilometrov ti zelim. Pa se vidimo na meetingu, k ga koncno pripeljes...
Zadnjič spremenil blackwolfcar, dne 19 Nov 2006, 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo.
Nekaj me pa zanima. Ali se ti aluminijasta cev od klime dotika cevi od intercoolerja? Ker men je ALU cev preribala skozi gumijasto cev od klime pa je tista najbrz debelejsa kot ta za zrak. Ce se, bi jaz tam nekako zascitil stik oziroma ga preprecil.
Pudl napisal/-a:Bravo.
Nekaj me pa zanima. Ali se ti aluminijasta cev od klime dotika cevi od intercoolerja? Ker men je ALU cev preribala skozi gumijasto cev od klime pa je tista najbrz debelejsa kot ta za zrak. Ce se, bi jaz tam nekako zascitil stik oziroma ga preprecil.
Ajd pa dobro delaj.
Ne nobena aluminijasta cev od klime se ne dotika cevi od intercoolerja, saj sem bil na to posebej pozoren.
d_leonit napisal/-a:Hm....tam okoli 45k
Vem pa da je slo se najvec zivcev in cajta .
Ampak mislim da se mi je vse skupaj obrestovalo , se posebej ko bo letelo ko raketa hehe