se to splaca vgradit v avto, glede na to da baje ni potrebno homologacije delat? kje bi ga dobo (razen A3M).
Pa kaj bi blo treba nardit, da bi bil zraven filta se malo mocnejsi zvok?
Vpliva to kaj na porabo goriva pri enaki voznji ko s orig. filtrom?
Kako pa je ce vzamem samo cevi za mrzel in topel zrak dol?
panelni filter za CLIO 1.4 letnik 95
v kranju v tehnoracingu ga dobis, zvoka ti ne bo spremenil za nic na svetu ker je le zamenjava originalnega, le da je prepustnejsi, za zvok daj zadn sportn lonc gor. na poraba ne vpliva nic. tist s cevmi pa probi, jz nism pa ti zato ne bom nc povedu 
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
dr.evil
daj cevi za topli pa mrzli zral dol pa tisti nastavke, ki pride takoj iz skatle s filtrom, dol tam not je neka loputa.
jaz sem dal tisto dol na zacetku pa je blo bolse
da bo avto bol sal se ti bo zdelo,ker se bo bol drlo.
poraba bo vecja ker ga bo bol po gasu tisal da se bo drlo.
tak da da se bos isto vozo pozabi,ker te bo potegnilo.
pa zaj pozimi se to nespalaca delat ker se ti bo pozimi masina bolj dolgo grela, tak.
ce ne pa kak orng ror daj odzadaj da se bo drlo

daj cevi za topli pa mrzli zral dol pa tisti nastavke, ki pride takoj iz skatle s filtrom, dol tam not je neka loputa.
jaz sem dal tisto dol na zacetku pa je blo bolse
da bo avto bol sal se ti bo zdelo,ker se bo bol drlo.
poraba bo vecja ker ga bo bol po gasu tisal da se bo drlo.
tak da da se bos isto vozo pozabi,ker te bo potegnilo.
pa zaj pozimi se to nespalaca delat ker se ti bo pozimi masina bolj dolgo grela, tak.
ce ne pa kak orng ror daj odzadaj da se bo drlo
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Re: panelni filter za CLIO 1.4 letnik 95
cel tist adapter (ki pride na airbox) vzami dol in nabavi cev za napo (fi 10cm), tako bos do filtra pripeljal nekaj vec mrzlega zraka.. zelo poceni modifikacija, pri kateri se mogoce kaj pridobis.Dr.Evil napisal/-a:Kako pa je ce vzamem samo cevi za mrzel in topel zrak dol?
Re: panelni filter za CLIO 1.4 letnik 95
tocno takomloncar napisal/-a:cel tist adapter (ki pride na airbox) vzami dol in nabavi cev za napo (fi 10cm), tako bos do filtra pripeljal nekaj vec mrzlega zraka.. zelo poceni modifikacija, pri kateri se mogoce kaj pridobis.Dr.Evil napisal/-a:Kako pa je ce vzamem samo cevi za mrzel in topel zrak dol?