Clio el futura:)
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=2 ... 644769EA49
Huda strojcina!
Sam se sipe u temno vrz pa bo... Pa tiste stranske letvice tud ne pasejo. Toje pa tud vse.
Huda strojcina!
Sam se sipe u temno vrz pa bo... Pa tiste stranske letvice tud ne pasejo. Toje pa tud vse.
Se ena slika mojga Cliota z dvema powerfuloma na vsaki strani.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
clio el futura
Zois vecjih problemov sploh nisem imel.Nosilci so ostali isti le da smo morali malo porezat kletko ki drzi gumo in un ostanek prisvajsat na drugo stran.Uglavnem neki je blo treba stran odrezat neki pa nazaj prisvajsat
Hmmmm Habbke mislim da so men tud nardili isto sranje kot teb nisem pa sigurn.Ker uceri zvecer okrog 21.00h ko je ze kr hladno sem auto prizgal in iz radovednosti gledu kako se kadi ter ugotovil da se mi iz levega auspuha bolj kadi kot iz desnega.Velike grozne razlike ni ker iz desnega se tud kadi sam mislim da se bolj iz levega.Povezavo auspuhov bom sliku pa potem dal sliko gor sam kolikor sm js vidu je una cev od desnega auspuha povezana nacev levega auspuha pod pravim kotom kar ni vredu ane Habbke?Morali bi nardit razcep cevi na Y tako da bi izpuhi sli enakomerno vsak na svojo stran ne pa T povezavo.Ma ubistvu se js nesikiram tok trenutno za to zadevo ampak me bo cez cas zacela sigurno zret
pol bom pa spet dal kes da porihtajo kar niso v prvem poskusu
Kar se pa tice sounda ej stari to pa je to.Ze dolgo sm isku en dober sound in zdej je tu.Ni ful mocen in ne pretih neki umes to kar majo powerfuli.Tak grob globok zvok ko pa ga nateram na 4500 obratov pa spustim plin pokne iz obeh auspuhov
Folk se kr obraca na cesti
Morm si se un konusni filter nabavit ko gre direkt na einspric pol bo pa mel se bolj nor zvok.
Aja unga apex airattacka pa prodajam ker mi ni ratalo ga gor spravit.Je cist nov z racunom,fi 70mm ce koga zanima za 13000SIT
Kar se pa tice sounda ej stari to pa je to.Ze dolgo sm isku en dober sound in zdej je tu.Ni ful mocen in ne pretih neki umes to kar majo powerfuli.Tak grob globok zvok ko pa ga nateram na 4500 obratov pa spustim plin pokne iz obeh auspuhov
Aja unga apex airattacka pa prodajam ker mi ni ratalo ga gor spravit.Je cist nov z racunom,fi 70mm ce koga zanima za 13000SIT