MaTe0 napisal/-a:Je mela ja felne gor

sam nekak visoka je bla cuj:P
Hja visoka..... lani sem dal not APEX fedre..... in pod tezo dizla so omagale..... vsedle so se cist skupi tko da je avtek sedel na omejevalnikih hoda ( dejansk po domac ni blo vzmetenja sploh.... ko rukne rukne,,,,

)
Pol sem jo se vzad spustu za en zob..... pol pa sem pred zimo dal spredaj nazaj not original fedre porezane za en ovoj..... in tako sem jo spravu u vodoraven polozaj ( original petka stoji na kajlo lar men ni lepo) Homologacija pa je tudi porihtana za spusceno vozilo..... tko da se ne rabim bat tud ce dam apexe nazaj....
Zdaj pa se z rudolfom pogovarjama da bi dal amortizerje krajsat in trsat. Omejevalnike bi skrajsu tko da bi pridobil vsaj kaka 2cm gibanja koles, vzad pa bi jo spustu se za en zob tko da bi tko rekoc bla cist na podu..... z minimalnim hodom koles. Seveda pridejo se vse povezave in stange noter.... nad amortizerji.... spodaj pri rokah.... verjetn se krizna povezava vseh obes....
Ampak se morm premislit..... ker pol bo petka tko nizka da odpade miljon stvari..... se niti kermu na obisk nem mogu it:P