Mrezica spredaj za R Clio

Vse o videzu avtomobila
virko
Kraj: Dolenjska

Mrezica spredaj za R Clio

Odgovor Napisal/-a virko »

Na R Clio B (2003), bi rad spredaj dal mrezico tam med luci. Zanima me ce je to kaksna umetnost sam naredit, kje se dobi mrezico in priblizna cena...
Uporabniški avatar
Chip
Moderator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Chip »

Kolikor jaz vem se mrezica dobi v Merkurju oz. prodajalnah kjer prodajajo take mreze, cene ne vem, naredis pa lahko, s pazljivostjo, tudi sam.

Chip
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

mrezico (izgled mreze od 1-5 = 4) se dobi v merkurju za 1400 sit m2. Ta je relativno mehka in se lahko zvija, tako da montaza ni tezka (tako imam jaz). Malce boljsa (ocena 5) je pa trsa in jo je treba privijacit, mislim da se tudi dobi v merkurju, malce vec dela je z njo.
virko

Hmmm... vse OK, samo sam se kar ne upam to montirat de ne bom kaj za**bal.... A poznas koga, ki bi mi to lahko ustimal ?
Uporabniški avatar
pro2c

huh, to pa ti mora en iz tvoje okolice svetovat
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

Virko iz kje pa si?
virko

Zazko, jaz sem iz Trebnjega...... Tko da ce je kdo iz blizine, se priporocam, da bi mi pomagal zmontirat to zadevo, pol gremo pa u zidancko na malcko pa na cvicek :)
Uporabniški avatar
D-PaX

Odgovor Napisal/-a D-PaX »

jaz sem bil danes v merkurju pa sem reko ce majo srebrno mrezico ker bi si dal rad to na avto pa je reko da nimajo oni tega kak se toti mrezici rece sploh kaj morem rect ??????????????????????????????
pa celo trgovino serm preiskal pa dobene mrezice nisem najdo :(
!!!!Ce hoce?° VARCEVAT KD group in ob enem bit ZAVAROVAN Slovenica ?æivljenje :) mi po?°lji message!!!! Zraven ?°e nudim zavarovanje za VA?†E AVTE. :)
virko

Hja, men bo to mrezco kolega zrihtal, ko glih dela v trgovini s takimi stvarmi. Sem ga ze sprasval, samo trenutno nimajo na zalogi, sam bo dobu. Zdej moram pa samo pogruntat kako bom to montiral.
Uporabniški avatar
pro2c

merkur ima dve vrsti trgovin: navadne in "merkur mojster". V slednjih prodajajo bolj specializirane stvari in imajo ok 10 vrst mrezic. :wink:
Uporabniški avatar
D-PaX

ja jaz sem bil tu polek baumaxsa ko je merkur not :) na drugi strani cste pa nic nisem najdo al morem to it na tezno ? pa kaj naj recem kaka mrezica ? ime nevem
!!!!Ce hoce?° VARCEVAT KD group in ob enem bit ZAVAROVAN Slovenica ?æivljenje :) mi po?°lji message!!!! Zraven ?°e nudim zavarovanje za VA?†E AVTE. :)
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Pac reces alu mreza...
Pa se neki aluminij ti bo cez nekaj casa potemnil zato ti priporocam da das mrezico eloksirat (te pride manj kot 1000SIT). Se bo mal manj svetla ampak bo vsaj zdrzala dalj.
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
D-PaX

ti mas tudi neko mrezico kje si jo ti kupo ? ker zaj za zacetek bi si mrezico rad dal gor pa se nekaj me zanima kak dam dol znak renault znak na haubi da bi dal mrezico ospodaj pa potem nazaj gor znak pa se to rad bi si pobarval to crno letvico al kak se temu rece ko je pri vratih vodoravna ker mam crno zaj pa mi to ni vsec pobarval pa bi si take barve kot je moj clio pa se tam ko kaze 1.2 od tyam dalje pa srebrno barvo :) samo nevem kaki material rabim cisti zacetnik sem pa strah me je da bi kaj za fusal
Uporabniški avatar
pro2c

d-pax: tisto crno mrezo (serijska) se da odstranit brez da kaj drugega odsraufas. Na njo optem pritrdis mrezo in to je to

na teznu imas merkur mojster (blizu metalne) in mreze so desno in do konca ko prides noter
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

PA TUDI V MERKURJU NA STUDENCIH JO MAS IN TO PRAV TAKO KOT MAM JAZ!!JE ALUMINIJASTA PA ODZADAJ JO MAJO V SKLADISCU TAM KJER DOBIS TUDI OSTALO ZELEZOVJE IN PROFILE!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Odgovori